Annonce

Tegn abonnement på HER&NU

Ugebladet med mest om de kendte og kongelige!

Tegn abonnement her »

Annonce
Konkurrencer
Annonce
Annonce

Blomstrende og bæredygtig kronprinsesse Mary

Nyheder
Igen viser Mary politisk korrekthed og mangel på fine fornemmelser i bæredygtigt tøj fra H&M

At Mary er miljøbevidst og vægter bæredygtighed højt, viser hun med al tydelighed, når hun møder op i tøj fra H&M’s Conscious-kollektion, der består af bæredygtigt tøj i naturmaterialer som for eksempel hamp og hør, silke og bomuld. Det vakte opsigt, da kronprinsesse Mary sidste efterår for første gang flashede en H&M-nederdel fra netop denne linje. Den havde kun kostet 399 kroner, men den var ikke bare billig, den var også smuk, og Mary kunne med god samvittighed vise sig i den, fordi der er taget hensyn til miljøet under fremstillingen. Det har Mary det så godt med, at hun har erhvervet sig endnu en bæredygtig H&M-model. Det afslørede hun, da hun for nylig deltog i indvielsen af det nye Mor Barn Center på Kolding Sygehus. Da var hun iført en blågrå kjole med yndige hvide blomster fra Conscious-kollektionen. Den har kostet 499 kroner. H&M oplyser dog, at både kjolen og nederdelen er fra efterårskollektionen 2011, som ikke længere er til salg.

Annonce

– Kronprinsesse Mary er et stilikon, og vi er beæret over, at hun har valgt at mikse H&M ind i sin garderobe, sagde marketingchef Birgitte Kastberg fra H&M, første gang Mary optrådte i en model fra det svenske firma.

 

Marys fine kjole fra H&M

 

Tekst: Kirsten Balslev
Foto: Klavs Bo Christensen
Publiceret: 18-04-2012
Annonce

Stine Kronborgs blog

Sexede Stine Kronborg har sin egen blog på HER&NU. Her skriver den smidige danser om sit liv og sin dagligdag i Australien. Læs med om Stine Kronborgs synspunkt på alt lige fra sex og kærlighed lige til forberedelserne til hendes danseshows.