Annonce

Tegn abonnement på HER&NU

Ugebladet med mest om de kendte og kongelige!

Tegn abonnement her »

Annonce
Konkurrencer
Annonce
Annonce

Brad Pitt og Angelina forlovet

Nyheder
Det har gennem årene været rygtet mange gange, men nu er den god nok: Brad Pitt har været på knæ for Angelina Jolie

Superparret Angelina Jolie og Brad Pitt har efter syv års forhold besluttet at tage det sidste skridt. De skal nu giftes.

- Ja, det er bekræftet. Det er et løfte til fremtiden, og deres børn er meget glade. Der er ikke fastsat nogen bryllupsdato endnu, siger Brad Pitts manager, Cynthia Pett-Dante, til det amerikanske ugeblad People. De seks børns glæde betyder meget for parret, og Brad Pitt har tidligere udtalt, at børnene er en vigtig grund for at blive gift.

At det kendte par først nu bliver forlovet, hænger måske sammen med 48-årige Brad Pitts ønske om at finde den helt perfekte sten til sin elskede.

Brad designede ringen, fortalte manager Cynthia Pett-Dante, da hun også bekræftede den glædelige nyhed.

Annonce

- Brad havde en specifik vision med denne ring, som han opdagede gennem et årelangt samarbejde. Han ville have hvert et aspekt af den til at være perfekt, siger Robert Procop til The Hollywood Reporter. Han er manden som har ført Brad Pitts drøm om den perfekte ring ud i livet. At ringdesigneren Robert Procop har fået æren at lave ringen er ingen overraskelse. Han har sammen med Angelina Jolie lavet en smykkeserie med navnet The Style of Jolie og designede også smykker til hendes karakter i The Tourist, så han er en kendt person i hjemmet hos Hollywoodparret.

Forlovelsen kommer som en overraskelse, da parret tidligere har udtalt, at de ikke vil giftes, før homoseksuelle kan blive gift i USA. Men nu bliver de gift for børnenes skyld.  

 

Angelina Jolies specialdesignede forlovelsesring.

 

Angelina Jolie og Brad Pitt havde sønnen Max med på museum, da ringen

blev spottet.

 

Tekst: Louise Engelst
Foto: Bulls
Publiceret: 16-04-2012
Annonce

Stine Kronborgs blog

Sexede Stine Kronborg har sin egen blog på HER&NU. Her skriver den smidige danser om sit liv og sin dagligdag i Australien. Læs med om Stine Kronborgs synspunkt på alt lige fra sex og kærlighed lige til forberedelserne til hendes danseshows.