Annonce

Tegn abonnement på HER&NU

Ugebladet med mest om de kendte og kongelige!

Tegn abonnement her »

Annonce
Konkurrencer
Annonce
Annonce

Her er deltagerne til Paradise Hotel

Nyheder
Sådan ser de første ni deltagere til party-programmet Paradise Hotel 2014 ud

Mandag den 27. januar bliver hotellets døre lukket op til den tiende sæson af Paradise Hotel med ni partyparate deltagere.

 

Denne sæson af Paradise Hotel starter ud med et brag, da skjulte relationer og planlagte hemmeligheder vil blive afsløret. Måske du allerede har gættet én af hemmelighederne?

 

Der er nemlig én af de ni deltagere, som ikke er helt ukendt til hotellets festligheder. Kasper Birch, Ulven Peters lillebror, er stemplet ind på hotellet, og han er klar til at vise Danmark, at han ikke er en kopi af Peter.

 

SE DELTAGERNE HER

 

De kvindelige deltagere fra venstre hedder Nadja, Laura, Amanda, Nikita og Pernille.

 

De mandelige deltagere fra venstre Kasper, Michael, Patrik og Simon.

Annonce

 

MEN! Gå ikke glip af den fulde præsentation af deltagerne i HER&NU den 15. januar, hvor deltagerne afslører, hvordan de er som spillere og hvilke hemmeligheder de har. Du vil derudover også kunne læse, hvorfor Kasper Birch ikke er som sin storebror Peter Birch.

 

 

Kasper Birch

 

 

HER&NU møder deltagerne på første dag af optagelserne i Mexico.

Tekst: Stefanie Frid Jørgensen
Foto: Klaus Bo Christensen
Publiceret: 06-01-2014
Annonce

Stine Kronborgs blog

Sexede Stine Kronborg har sin egen blog på HER&NU. Her skriver den smidige danser om sit liv og sin dagligdag i Australien. Læs med om Stine Kronborgs synspunkt på alt lige fra sex og kærlighed lige til forberedelserne til hendes danseshows.