Annonce

Tegn abonnement på HER&NU

Ugebladet med mest om de kendte og kongelige!

Tegn abonnement her »

Annonce
Konkurrencer
Annonce
Annonce

Prins Nikolais konfirmationsdato er på plads

Nyheder
Dagen før pinse, lørdag den 18. maj, skal prins Nikolai konfirmeres i Fredensborg Slotskirke i overværelse af den nærmeste familie

Dagen før pinse, lørdag den 18. maj,  skal prins Nikolai konfirmeres i Fredensborg Slotskirke i overværelse af den nærmeste familie.

 

-  Alle detaljer  er ikke på plads, men datoen ligger fast, oplyser grevinde Alexandra til HER&NU.

 

Prins Nikolai blev født på Rigshospitalet i København den 28. august 1999, så han når ikke at fylde 14 år,  før  han skal i konfirmationstøjet.

 

- Når man har en søn, der er så gammel, at han skal konfirmeres,  kan man ikke undgå at reflektere  over, hvor man selv er i livet. Man er ikke udødelig mere, men jeg trøster mig med, at Nikolai  er ét år yngre end de andre i klassen, siger grevinde Alexandra, der er er 48 år.

Annonce

 

Da prins Joachim og daværende prinsesse Alexandra blev separeret i sensommeren 2004, flyttede prins Nikolai og hans lillebror, prins Felix, med deres mor til  København, hvor de i starten boede i en lejlighed på Amalienborg, før grevinden flyttede ind i villlaen  på  Svanemøllevej i Hellerup med drengene.

 

Alexandra og Joachim har fælles forældre yndighed over børnene, som går i Krebs’ Skole på Østerbro.

Tekst: Kirsten Balslev
Foto: Klaus Bo Christensen
Publiceret: 05-02-2013
Annonce

Stine Kronborgs blog

Sexede Stine Kronborg har sin egen blog på HER&NU. Her skriver den smidige danser om sit liv og sin dagligdag i Australien. Læs med om Stine Kronborgs synspunkt på alt lige fra sex og kærlighed lige til forberedelserne til hendes danseshows.

Smækre mænd